Anton 14 år    Zisco

 

   
Anton håller i en scorpion
 ute i djungeln i Malaysia
  Anton, Niklas och Tobias
i Malaysia 2007
  Leguanen Zisco

 

Familjen består av mig Carola Sandberg, min son Anton, min sambo Uffe och hans två söner Niklas och Tobias och Yoda, som sidan handlar om.

Anton och jag är från Hudiksvall och flyttade till Sundsvall år 2000. Fast 2009 skaffade vi en lägenhet i Hudik som vi bor i varannan vecka eftersom Anton går i skolan där. Den andra veckan bor jag med Uffe i ett hus i Bergsåker vid travbanan (fast jag är hästallergisk) Jag jobbar den veckan i Västernorrland, Jämtland och Härjedalen och den andra i Hälsingland . Jag är säljare på Svenska Spel och besöker idrottsföreningar.

Jag har alltid haft hund som liten. Mina två första egna hundar var Golden Retriever´s, Rocky och Zinto som jag tränade och tävlade lite lydnad med.
Som 19 åring gick jag en instruktörskurs i Eskilstuna för bl.a. Anders Hallgren och Eva Bodfeldt. Efter det höll jag lydnadskurser privat. Då träffade jag över en Tervueren som skulle avlivas. Jag gillade han så mycket så jag testade att ta hand om honom. Allt gick bra, han blev en härlig hund men tyvärr gick han inte ihop med min Golden hane. Hans förra ägare tog tillbaks han och han fick leva i flera år till.

I början av 90 talet var jag fodervärd till 2st Groenendael tikar. Mysan från Black Blossom och Tamara från Emmabourne. Våren -97 fick Anton en allergichock och vi måsta placera om våra hundar. Efter det har vi varit utan hund i 9 år. Tills vi äntligen var (nästan) säker på att allergin vuxit bort och vi skaffade oss denna härliga hund, som har allt jag vill att en Belgare ska ha!

Tusen Tack till Carin och Anders som fött upp denna härliga kille!!!

 

Anders & Carin Lyrholm